Selektor mlade reprezentacije

Marinović: Čeka nas teška utakmica, ali maksimalno smo spremni

S. Mlaćo

Mladu reprezentaciju BiH ovog mjeseca igra dvije kvafikacijske utakmice za Evropsko prvenstvo, a rivali će biti Vels i Lihtenštajn.

Uoči današnjeg treninga u Kampu NS BiH u Zenici medijima se obratio i selektor Vinko Marinović.

Marinović se prvo dotakao sutrašnjeg meča sa Velsom.

"Uspjeli smo uraditi četiri treninga, svi koji su bili u zadnjim utakmicama na okupu izuzev Menala su tu. U meč ulazimo maksimalno spremni i sigurno da će to biti teška utakmica. Sigurno da će biti mnogo teže nego u Velsu, ali uz maksimalan pristup možemo očekivati pozitivan rezultat. Lončar je zdrav, Hadžiahmetović ima problema i vidjet ćemo njegovo stanje na današnjem treningu", kazao je Marinović.

"Mi igramo faktički sa tri napadača. To nije neki problem, to je naš sistem i očekivati je agresivnu ekipu protiv nas. Nisam ubijeđen da će se povući, ono što može biti problem je teren koji može biti dosta težak ukoliko bude još padavina, ali za sada je ok", dodao je naš selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti