Marinović jasan: Moramo slijediti plan igre kako bi naš kvalitet došao do izražaja

Trener Borca pred Tuzla City

Marinović jasan: Moramo slijediti plan igre kako bi naš kvalitet došao do izražaja

Esmer Oštraković

Fudbalere Borca do kraja naredne sedmice očekuju čak tri utakmice u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvi "ispit" je na Tušnju, a protivnik je ekipa Tuzla Cityja. Ova utakmica igra se u subotu.

Šef stručnog štaba Borca, Vinko Marinović, poručio je da Borac želi da nastavi seriju dobrih rezultata i u Tuzli.

Ipak, upozorio je da je naredni protivnik kvalitetan.

"Nakon četiri vezane prvenstvene pobjede idemo u goste Tuzla Cityju. Nije nam nepoznanica ono što će nas sačekati na Tušnju. Gostovaćemo ekipi sačinjenoj od iskusnih i kvalitetnih igrača. U prethodnim utakmicama imali su dosta kvalitetnih perioda igre zbog čega ne smijemo zavarati njihovom pozicijom na tabeli", rekao je Marinović za zvaničnu stranicu Borca.

Oglasi

Ono što je jako dobro za Borac jeste da nema povrijeđenih igrača.

Jasno je tako da će svi igrači ovog kluba koji istrče na teren stadiona Tušanj biti spremni da se bore za nova tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo od prve sekunde biti čvrsti, odgovorni, te slijediti plan igre kako bi naš kvalitet došao do izražaja i približio nas ostvarivanju cilja u ovoj utakmici.

Očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu na dobrom terenu, te na ovo gostovanje krećemo puni optimizma u nadi da ćemo na pravi način otvoriti nadolazeću seriju od tri utakmice u sedam dana", završio je Marinović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

daske06
Majmune jedan, dlake oblizao vici sa jaja, aBd da vas tuzla razvali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi