24

Komentari (24)

sipopugaloma
Ti si kriv Marinovicu. Odlazi cmarinjo
LevoKrilo
Svi smo sinoć izgubili i svi smo pokradeni, kako Vam to nije jasno, Vi koji dajete negativne komentare...Može li Vaš mentalni sklop to da skonta??? Za ligu bi bilo extra da je Sarajevo prošlo.
bhodzic
Brate kako očekuješ pozitivne komentare kad vi zaebajete nas za koronu.
Salgijica
To je problem tima i njihovog mentalnog stanja... uz to nekvalitet na odredjenim pozicijama i prevelika ocekivanja od odredjenih igraca. Kovacevic recimo je los golman i to se pokazuje u ovakvim utakmicama. Cini mi se da bi primio 7 od 10 ozbiljnijih suteva al i one frljoke su sramota
BatonDezitijat
nije ni titula.zasluzena pa se nisi zalio kuko kmeco itd
Uranija
Zato si ti kmečao.... hahahahahahaha
milozadrago
ovi ce do smrti da kmece o tituli. prvo pometite ispred svoje avlije i preispitaj te se kako ste osvojili titule koje imate. od 7 sto ste osvojili 6 je ne regularno. no ivica no party.
Beli98
Unistili smo ih. Bravo sefe
ElComandante
Ovi iz fk korona jos nisu prebolili gubitak titule hahahaha
south
Niste ni titulu pa sta sad karma is bitch
fantasma
A gdje li ste vi svoju karmu zasluzili papak? Ne znate uplatnicu popuniti, a ne testirate igrace pa vas izbacuju iz Evrope. Poklopite se uhljupi.
south
papagaj
Ama Marinovicu, oni su bilib sazreli za jedno 4 komada, ko je vama kriv što niste iskoristili, sve na stranu i sudija vas je sje..o al se vidilo da ste bolji ali,,,,,
user1582998148
No penalty no party haha
Bordobjeli
Puna podrška ovom čovjeku..
Fareus1921
Niste vala ni titulu zaslužili
SarajevoFC
Jok, eto vi ste ?
ludilobrale
Pa kako nismo bolan pa vi ni igrace niste tesrirali ko fol znalo pa kako Celik testirao pa da su znali oglasili bi se prije ispadanja i u Srbiji se igralo dok nisu dosli do djela sezone.kao i mi sa svakim po dva puta u Skotkosj isto bodovi se racunaju a ne pobjede . Evo imate priliku sad osvoite niko vam nebrani.
haba1987
GiS
Sto je on kriv?ne rise majke ti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.