Marinović: Samo pobjeda, ništa drugo!

Zrinski protiv Olimpica

Marinović: Samo pobjeda, ništa drugo!

M. Maksimović

Gorak okus poraza na Koševu koncem prošle sedmice nije poremetio atmosferu u svlačionici i na treninzima Zrinjskog. 

Aktualni šampion za popravak samopouzdanja i povećanje bodovnog salda treba pobjedu na Olimpicom koji u Mostar dolazi s dva vezana poraza.

 

“Nije Olimpic loš protivnik kako govori tabela. Igrali smo s njima jednu prijateljsku utakmicu, a uspio sam pobjedati i oba njihova meča s početka sezone i mogu vam kazati da je riječ o ekipi koja može ugroziti bilo koga. Protiv Željezničara su bili dosta bolji u odnosu na prvi meč u Tuzli, a i na Tušnju su propustuili nekoliko zrelih prilika za pogodak. Mi moramo ići na pobjedu, ništa drugo nas ne bi zadovoljilo”, rekao je Marinović za SportSport.ba.

 

Nedavno je strateg Zrinjskog isprobao rezervni tim koji je s 2:0 porazio Neretvu u Metkoviću.

 

“Bilo je zadovoljavajuće. Pobijedili smo, a lično sam s asistentima uvidio trenutnu formu igrača koji su trenutno na neki način u drugom planu. Bilo je dosta dobrih stvari, iako je moglo biti i bolje”, smatra marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Za duel sa Olimpicom upitan je Slobodan Jakovljević kojemu su ljekari naredili strogo mirovanje nakon blažeg potresa mozga.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi