21

Komentari (21)

Sucro
Kako to fino sudija presiječe kartonima. Sarajevo je zaštićeno ko nilski k. u Africi.
Dtox
Jel nije bio crveni?? Ako tako mislis preporucujem ti odes kod opticara
Sucro
Nije, bio je drugi žuti... Al na vrijeme to sudac odradi... Zna čovjek posao...
pjanke.sa
Bjezi ba @Sucro nos te djavo. Ne pisi gluposti. Kakav sudija niko ga nije spomenuo. A Azmir bi vjeruj mi odmah.
LevoKrilo
Čuj sram nas bilo? Pa ako su zaraženi, evo sklonio ih je klub, šta je problem? Kakvi ste Vi pačenici??? Sarajevo će opet glatko biti prvo, bez veze se nervirate...
TMC
Ima sudija netreba Niko igrat opet Sarajvo neće izgubit
rabodimis
Brate, izvini, mora bit sudija, zvanicna je utakmica.. A sta ti predlazes ? Kad nekog, sto bi morz reko "sope" na terenu, da se utakmica normalno nastavi ? Pa sta mislis da opremimo igrace sa kakvim palicama, da im lakse bude ? Je*o kartone, zastarjeli su i dosadni, daj da kombinujemo UFC i fudbal.. Inace Sarajevo placa dobre igrace samo zato da se ostali timovi mogu izivljavat nad atraktivnim protivnikom.. Da kad ostare mogu unucima pricat "heeeej kome sam ja noge lomio".. Je*o ba kartone, uvedimo im palice i nozeve i bez je*enih sudija..
pjanke.sa
@rabodimis sta ce bolan pacenici pa prvi bi onaj mrmonja Azmir skocio da je sudija usro. Pusti pacenike.
rabodimis
@pjanke.sa Oni placu kad prodje igrac pored njihovog.. a ovde bi se ku*cio preko tudjih ledja. Jok nije mu trebo dat crveni.. trebo ga je pomilovat po glavi i jos naruzit Amara sa jednim zutim sto mu se podmece... Stvarno ne kontam cemu ovaj ciganluk i izvlacenje na silu nakih greski u "nasu korist".. Svi protivnicku treneri cestitaju i hvale igru Sarajeva al sta oni znaju... ovaj morzov pacenik je samo tu da ovim glupim "napadom" opravda svog selja i onog glavatog papka.. Odlazi "njihova" garnitura iz saveza pa ih panika hvata.. krive koga stignu i za sta stignu.. davljenici1921.. nek "peru ruke" negdje drugo, ne moze preko Sarajeva.. pudlice morzove..
hordaaaassaistoka
Ja samo molim Boga da nam sudije pomognu u jednoj utakmici samo kao sto pomognu zelji samo jednu
Dtox
Kakav seljacina od sudije, pa pokvario je tekmu totalno. Kod malo jaceg izdaha svira faul..Nadam se da ce dobiti suspeziju za dobrobit fudbala, al nazalost oni koji odlucuju vide ko Dejan Matic. Na kraju fer i realan izhod tekmepenziju.
frkt
bod po bod sto i jedan bod
Edin Merlin
Nema veze sefe,idemo na pauzu pa onda krenuti u zavrsni dio punim gasom!
milivoje
Sa klupe im uđoše igrači vrijedni blizu 50.000 km mjesečno i nema kreacije,bože sačuvaj
Uranija
Mitomane, nisi ti novac donirao pa da brojiš koliko ko zaradjuje...
pjanke.sa
Hahaha eto kod vas kod Bekrica ima kreacije hahahhaah joj @milivoje ne provaljujte se vise.
Brazuka
Sram te bilo! 5 zarazenih ste sakrili i niste obavijestili javnost kao sto to radite kada pišete o vašim glupostima da ste bh Bayern divovi itd. Jadno i bijedno! Pr služba Sarajeva je bruka kluba
Ende
Sagni se, psu lajavi
rabodimis
I ti si bruka... Kome da se zalimo ? PS Sto im mail ne posaljes ? Iskazi svoje nezadovoljstvo putem maila, ako si clan kluba dobijes odgovor, ako nisi.. goni se u pm "dobrodusni" covjece..
pjanke.sa
Ja sta je debila ljubomornih na ovom portalu i jos se nadju da komentarisu ono sto nema veze sa njima. M R S !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.