Bahati Balotelli napravio haos na cesti: "Izašlo je to iz mode, milijardu je drugih problema"

Na kraju ipak nije povrijeđen

Bahati Balotelli napravio haos na cesti: "Izašlo je to iz mode, milijardu je drugih problema"

Samir Mlaćo

Kontrovezni italijanski nogometaš Mario Balotelli u četvrtak uvečer ponovo se našao u centru pažnje. Naime, u Bresciji je Balotelli skrivio saobraćajnu nesreću, ali na sreću nije bilo povrijeđenih.

Italijan je izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u ogradu pored puta. Srećom, niko nije bio blizu, a Balotelli je zatim napustio mjesto nesreće.

Automobil je u potpunosti uništen, a prvi izvještaji medija bili su da je Balotelli odbio alkotestiranje. On se sada oglasio o svemu i ponovo bio poprilično bahat.

"Slupao sam automobil, a zatim otišao kući drugim automobilom. Mislim da je stvaranje frke oko ovakvih stvari izašlo iz mode. Mogu razumjeti da je neko još umiješan ili da je neko povrijeđen, ali samo sam slupao auto i otišao kući", rekao je Balotelli.

Najavio je da je u svijetu mnogo problema, ali se fokus npr. stavlja na njegovu nesreću.

Oglasi

"Milijardu je problema, ali ja što vidim u novinama je moja nesreća. Ne bi bilo problema da nisam imao kasko osiguranje, ali na sreću jesam. Umjesto da pričaju o važnim temama, oni pričaju o ovome. Nevjerovatno", rekao je Italijan koji trenutno nastupa u Turskoj.

Balotelli je član Adane Demirspor, a očigledno je odlučio za reprezentativnu pauzu otići do Italije. Poznat je kao veoma ekscesna osoba, a tako je bilo i sada.

Zasmetalo mu je to, te očigledno ne želi da kao nekada pune na naslovnicama medija. Nekada je to činio sa zadovoljstvom, tačnije činio sve da dobije što više prostora i nije birao načine.

Podsjetimo, Baloteli je tokom karijere igrao i za Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, Bresciju, Monzu...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Mnogi Balotellija smatraju među fudbalerima koji su mogli mnogo više u karijeri. On je imao sve predispozicije za veliku karijeru, ali su ga brojne 'dječije bolesti' spriječile da postane ozbiljna zvijezda.

Nedavno se iz Švicarske vratio u Tursku, tačnije u klub u kojem je već nastupao. Za reprezentaciju Italije upisao je 36 nastupa uz 14 pogodaka. Nedavno je kazao da može još mnogo toga dati reprezentaciji i da vjeruje da će ponovo dobiti spisak selektora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti