Balotelli pravi još jedan neočekivan transfer

Pregovori su u toku

Balotelli pravi još jedan neočekivan transfer

Samir Mlaćo
Mnogo je obećavao u svojoj karijeri Mario Balotelli, no očekivanja nije opravdao.

Trenutno nastupa u Turskoj, ali mogao bi već ovog ljeta promijeniti sredinu.

Italijanski napadač u redovima Adane Demirspor u pregovorima je sa čelnicima švicarskog Siona.

Oni su to i potvrdili, kazavši da se razgovore vode već nekoliko sedmica.

Balotelli ima važeći ugovor u Turskoj, no isti bio mogao biti raskinut.

Balotelli je još kao tinejdžer zaigrao za Inter 2007. godine i već tada se vidjelo da se radi o nevjerovatnom talentu. Italijan je Inter napustio tri godine kasnije kad aje prešao u Manchester City za skoro 30 miliona eura.

U Cityju je imao nekoliko blistavih utakmica, ali zbog svog ponašanja i karaktera nikada nije uspio da ispuni sve ono što se od njega očekivalo.

City je napustio 2013. godine kada je prešao u Milan gdje je također imao odličnu sezonu, ali je onda krenula karijera nizbrdo. Balotelli je skoro svake sezone mijenjao klub, a igrao je za Liverpool, Nicu, Marseille, Bresciju i Monzu, te je ljetos potpisao za Adanu Demirspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi