Balotelli stigao u Bresciju da bodri svoj tim, ali onda su počeli problemi

Nisu mu dali ni automobil da parkira na stadionu

Balotelli stigao u Bresciju da bodri svoj tim, ali onda su počeli problemi

E. Čaušević

Fudbaleri Monze sinoć su u gostima pobijedili Bresciju sa 1:0 u meču 19. kola Serije B.

U Bresciju se nakon pola godine vratio i Mario Balotelli koji trenutno igra za Monzu, ali nije bio u konkurenciji za meč.

Balotelli je stigao na stadion Mario Rigamonti kako bi podržao svoju ekipu, ali odmah po dolasku je naišao na probleme.

Naime, italijanski mediji objavili su da je Balotelliju bilo zabranjeno da parkira u krugu stadiona, a po dolasku se sukobio i s navijačima svog dojučerašnjeg kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oni su skandirali sve i svašta Super Mariju koji je prije nekoliko mjeseci raskinuo ugovor s Brescijom. Nakon što nije našao parking morao je da parkira automobil nekoliko kilometara od stadiona, te se pješke vrati kako bi gledao utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti