Mario Balotelli konačno pronašao novi klub

Potpisao za Monzu

Mario Balotelli konačno pronašao novi klub

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli nakon šest mjeseci konačno je uspio pronaći novi klub.

Balotelli je ostao bez kluba još ljetos kada je Brescia odlučila da raskine saradnju s njim, ali je strpljivo čekao pravu ponudu. Povezivao se s brazilskim klubov Vasco De Gama, ali je na kraju odlučio da će ostati u Italiji.

Naime, Super Mario će svoju karijeru nastaviti u nižem rangu italijanskog fudbala jer je sinoć potpisao ugovor s Monzom.

Balotelli je dogovorio saradnju do kraja ove sezone uz mogućnost da produži ugovor na još dvije sezone. Poznato je da Monzu predvode Silvio Berlusconi i Adriano Galliani i jasno je da žele ove sezone plasman u Seriju A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Balotellija je ovo još jedna prilika u nizu da oživi svoju karijeru, a da li će uspjeti u tome ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

hame
Dzekin jaran do groba :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi