Balotelli se našalio s optužbom za silovanje, sada se izvinio: "Imam dvije majke..."

Balotelli se našalio s optužbom za silovanje, sada se izvinio: "Imam dvije majke..."

E. Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli izazvao je veliku polemiku zbog nedopustivog komentara koji je dao jučer u italijanskom "Big Brotheru".

Balotelli je kao gost posjetio 'Velikog brata', ali je mnoge šokirao kada se našalio s optužbom za silovanje. Jedna od učesnica je i Dayane Mello koja je tvrdila da je bila u vezi s Balotellijem, a on se našalio na način na koji nije smio.

"Da, ali je onda rekla stani, stani jer me boli", kroz smijeh je poručio Balotelli.

On se zatim javno na Instagramu izvinio kada je shvatio da je pogriješio.

"Djevojke, ispričavam se ako je ntko bio uvrijeđen. Poznajem Dayane dobro i imamo način na koji to može izgledati vulgarno, ali jako mi je stalo do nje", napisao je Italijanm pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ispričavam se ako je neko uvrijeđen, ali ako ne znate kakav je odnos među ljudima, prije samog osuđivanja trebali biste se informisati. Imam dvije majke, tri sestre i kćer, tako da su žene moj život. Prestanite nagađati o stvarima koje ne znate. Volim vas sve, laku noć".

Balotellijeva izjava o njegove "dvije majke" odnosi se na njegovu majku usvojiteljicu i njegovu biološku majku. Treba imati na umu da je nogometaš usvojen kao dijete jer njegovi roditelji, ganski imigranti u Palermu, nisu mogli financijski uzdržavati svoje četvero djece. Godinama kasnije, igrač se ponovno povezao s njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi