Navijači skupili 10 milona eura i donirali klubu da dovedu ni manje ni više nego Balotellija

Vjerovali ili ne

Navijači skupili 10 milona eura i donirali klubu da dovedu ni manje ni više nego Balotellija

A. Čaušević

Mario Balotelli je imao perspektivu da postane jedan od najboljih napadača svoje generacije, ali je zbog svog karaktera i nestašluke sve upropastio. 

Posljednji angažman Balotelli je imao u Bresciji, ali se od sada već bivšeg člana oprostio na neslavan način. Otpušten je zbog kršenja discipline. 

Pošto za menadžera ima Minu Raiolu kontroverznom Italijanu neće trebati dugo vremena da potraži novi klub. Već su u toku pregovori s Bešiktašom.

Navijači turskog velikana silno žele vidjeti Super Marija u svom voljenom klubu, otišli su korak naprijed te su prikupili oko 10 miliona eura za njegovo dovođenje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bešiktaš ima ogromnih problema s finansijama, ali izuzetno lojalne navijače koji su odlučili da pomognu klubu koji će u predstojećoj sezoni igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. 

Hoće li im se san ispuniti saznat ćemo uskoro jer poznavajući Raiolu, ali i Balotellia s njima dvojicom ništa nije zagarantovano. 

Top Komentari

magistar
Kod nas 10 miliona ne bi skupila ni citava regija Jugoistocne Evrope
12 5
Saimai1316
Ma to su oni skupili 10 mil lira
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi