Mario Balotelli ponovo u centru pažnje, ali jedan čovjek je zbog toga bar dobro zaradio

Italijanu je baš dosadno u životu

Mario Balotelli ponovo u centru pažnje, ali jedan čovjek je zbog toga bar dobro zaradio

S. Pašalić

Mario Balotelli čini se uživa u odmoru i ne razmišlja previše o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Italijanski napadač je u januaru stigao u Marseille kao slobodan igrač i potpisao ugovor na šest mjeseci, a nakon toga je odlučio da napusti ovaj klub.

Iako se povezivao sa nekoliko klubova, od kojih je Parma najviše pokazivala interesa da ga dovede, to se ipak nije desilo jer je on navodno preskup za ovaj klub.

Sada je 28-godišnji Italijan ponovo došao na naslovnice medija nakon što je platio 2.000 eura jednom čovjeku da sa svojim skuterom skoči u more.

Ovaj događaj se desio na obalama Napulja, a Balotelli je video objavio na svom Instagram profilu.

Vlasnik skutera je čini se uživao u ovome i dao je zanimljivu izjavu novinarima: "Moj skuter ionako vrijedi samo 600 eura".

View this post on Instagram

Buongiorno così ! 😂😂😂 (Vespa ripescata).

Potražite više informacija na temu Serie A:

A post shared by Mario Balotelli🇮🇹👨‍👧‍👦🦁 (@mb459) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi