Nisu baš svi kao nekada ludi za Super Marijom: Posljednja ponuda za Balotellija

Da li će da prihvati?

Nisu baš svi kao nekada ludi za Super Marijom: Posljednja ponuda za Balotellija

Edmir Škorić

Parma je odlučna da dovede Marija Balotellija i za italijanskog napadača je spremila posljednjuu ponudu.

Prema La Gazzetti dello Sport, Parma šalje Balotelliju još jednu konkretnu ponudu, a ona iznosi dva miliona eura po sezoni uz bonuse vezane za rezultate u narednoj sezoni.

To je upola manje od onoga što je Super Mario zarađivao u Marseilleu, no Parma nije u mogućnosti da reprezentativcu Italije ponudi više od toga.

Balotelli je postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Marseilleom i trenutno trenira u rodnoj Bresciji kako bi zadržao formu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko ne bude pravih ponuda, lako može da se desi da Balotelli prihvati poziv iz Parme, mada se spominje da bi mogao obući i dres Fiorentine koja ima ambiciozan projekat za narednu sezonu.

Oba kluba igrat će u Seriji A, a Mario je u najjačoj ligi u Itaiji već igrao kao igrač Intera i Milana, bio je u Engleskoj u Manchester Cityju, igrao za Nicu i Marseille u Francuskoj...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi