Mario Balotelli postigao dogovor sa novim klubom
(Foto: EPA)

Čeka se službena potvrda

Mario Balotelli postigao dogovor sa novim klubom

M. Šljivak

Mario Balotelli je našao novi klub.

Kontroverzni italijanski napadač napušta Evropu. Karijeru će Balo nastaviti u brazilskom velikanu Flamengu sa kojim je dogovorio sve uslove oko ugovora.

Balotelli će sa ovim klubom potpisati ugovor do decembra 2021. godine, a u tom periodu će zaraditi oko 15 miliona eura.

Uskoro se očekuje zvanična potvrda ovog transfera, pa ćemo Balotellija u naredne dvije godine gledati u dresu Flamenga.

Balotelli iza sebe ima zaista bogatu karijeru. Počeo ju je u Interu, a igrao je zatim za Milan, Liverpool, Manchester City, Nicu i Marseille.

Zbog svog ponašanja van terena, ali i problema na terenu, nikada nije dostigao vrhunac koji mu se predviđao, a vidjet ćemo kako će se ponašati u Brazilu.

Top Komentari

Pala
Samo vi pisete i pricate adminske drkadzije ni na jednom sport portalu nemos procitat o ovoj kuravi samo kod vas !!! P.S. wanda nara objavila nove slike mene cudi kako niste objavili drkadzije!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi