"Mario Balotelli se više neće vraćati u naš klub"

Napustio Marseille

"Mario Balotelli se više neće vraćati u naš klub"

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli odlučio je da neće ostati u Marseilleu naredne sezone.

Balotelli je u Marseille došao početkom ove godine iz Nice kao slobodan igrač, a potpisao je utovor samo do kraja sezone. Iako se očekivalo da će ostati u Marseilleu na kraju se to neće desiti.

Nakon što mu je istekao ugovor francuski klub mu je ponudio nastavak saradnje, ali je Balotelli to odbio. Iz Marseillea su danas zvanično potvrdili da Super Mario neće ostati i da će promijeniti klub.

"Moramo dovesti novog napadača jer je to pozicija koju trebamo pojačati s obzirom da Mario Balotelli neće ostati u Marseilleu. Ponuđen mu je novi ugovor, ali je on to odbio", rekao je predsjednik Marseillea, Jacques-Henri Eyraud.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Balotelli je pokazao želju da se vrati u italijansku Seriju A, no prethodnih dana uveliko se govori da bi mogao karijeru nastaviti u Engleskoj i to u dresu West Hama.

Top Komentari

gumenakita
Potpisao je UTOVOR?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi