Mario Balotelli trenira s klubom iz Serije D

Čeka pravu ponudu

Mario Balotelli trenira s klubom iz Serije D

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli ostao je bez kluba ovog ljeta nakon što je Brescia raskinula ugovor s njim.

Balotelli je nastavio sa skandalima i u Bresciji, a to u ovom klubu nisu željeli da trpe. Klub je na kraju prošle sezone odlučio da sve završi, te su ekspresno prekinuli ugovor s njim.

Iako se očekivalo da će Super Mario brzo pronaći novi angažman to se nije desilo. Jasno je da su klubovi svjesni da s njim dolazi i dosta rizika, te Balotelli nije imao ponude tokom prelaznog roka.

Italijanski mediji objavili su danas da Balotelli već neko vrijeme trenira s klubom koji se takmiči u četvrtom rangu italijanskog fudbala jer želi da ostane u formi dok ne dođe neka primamljiva ponuda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Balotelli trenutno trenira sa ekipom Franciacorte jer je prijatelj s direktorom ovog kluba koji je dao dozvolu da dođe na trening.

Top Komentari

Maestro
Ko će uzet ovakog neodgovornog igrača realno mjesto mu je u serie B
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi