Mario Balotelli zaigrao za Bresciju, ali "pravi" debi će još pričekati
Foto: Brescia Calcio

Prijateljski meč

Mario Balotelli zaigrao za Bresciju, ali "pravi" debi će još pričekati

Mario Balotelli je danas po prvi put igrao jednu utakmicu u dresu Brescije, tima kojeg je ovog ljeta pojačao.

Naime, italijanski napadač je zaigrao u prijateljskom meču Brescije i Mantove koji je njegov tim dobio sa 5:1.

Balotelli je igrao veliku ulogu u prvom golu Brescije pošto je upravo nakon njegovog nezgodnog slobodnjaka i loše reakcije golmana Mantove Semprini natrčao na odbijenu loptu i zatresao mrežu.

Osim Semprinija u strijelce su se za Bresciju upisali Luca Tremolada i Leonardo Morosini koji su postigli po dva gola.

Pored Balotellija danas je svoju prvu utakmicu u dresu Brescije odigrao i Romulo, posljednje pojačanje sa ljetnog prelaznog roka. U igru je ušao i iskusni Matri.

Balotelli je na terenu proveo 60 minuta i igru napustio pri rezultatu 1:1 s obzirom da je Brescia otpor Mantove slomila u posljednjih pola sata utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba dodati da će Balotellijev "takmičarski" debi još pričekati jer njegova suspenzija od četiri meča (koja je prenesena iz francuske Ligue 1) još nije istekla. On će pravo nastupa imati u petom kolu Serije A kada Brescia igra protiv Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi