Mario dobio poziv iz noćne more

Ako ste mislili da je dotakao dno...

Mario dobio poziv iz noćne more

Nekada najveći talenat italijanskog, ali i evropskog fudbala, Mario Balotelli, proživljava veoma teške dane.

Na njegove usluge ne računa trener Liverpoola Jurgen Klopp, a tu nije kraj. Marija više niko ne želi vidjeti u svojim redovima, pa čak ni timovi iz donjeg dijela tabele Serije A, ali ipak se pojavilo svjetlo na kraju tunela - doduše, svijetlo koje Mario nije htio vidjeti.

Naime, predsjednik italijanske ekipe koja se takmiči u Seriji D Sarnesea, Francesco Orige, pozvao je Marija da se priključi njegovom timu i to preko Facebooka.

"Dragi Balotelli, Sarnese ti nudi priliku da počneš iznova od amaterskog nogometa i još jednom pokažeš da si pravi šampion. Mi možemo probuditi tvoje fudbalske vještine i preispitati tvoju sliku pravog sportiste. Molimo te, dođi igrati u Sarno", napisao je Orige i dodao:

"Odlučili smo se fokusirati na mlade igrače koji imaju neprocjenjive i dragocjene kvalitete poput Marija Balotellija. Naši igrači mogu puno naučiti od tebe, a zauzvrat ti mogu usaditi vrijednosti prave žrtve koju svaki dan žive studirajući i igrajući fudbal, sport koji toliko vole. U ovoj fazi karijere, potrebno je da podsjetiš sebe, ali i druge na prave fudbalske vrijednosti, čak i izvan terena".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidjet ćemo hoće li se Mario oglasiti povodom ove ponude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi