Mario Gavranović potpisao za Rijeku

Porijeklom iz BiH

Mario Gavranović potpisao za Rijeku

Mario Gavranović, bivši švicarski reprezenativac koji je porijeklom iz BiH, potpisao je za Rijeku.

Ovaj dojučerašnji napadač Züricha u ponedjeljak je stigao u Dubai, a zatim dan kasnije obavio ljekarski pregled i sa Rijekom potpisao ugovor u trajanju od dvije i pol godine. Informacija je potvrđena i na klupskoj stranici. 

"Sretan sam što sam potpisao za Rijeku i radujem se izazovu. Vjerujem da ću svojim nastupima pomoći Rijeci da ostvari što bolje rezultate i spreman sam dati svoj maksimum na terenu", izjavio je Gavranović nakon potpisa ugovora.

Gavranović je prije Züricha nastupao za Schalke, Mainz, Yverdon-Sport, Xamax i Lugano, a za seniorsku reprezentaciju Švicarske je zabilježio 11 nastupa i pritom postigao četiri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi