Mario Ivanković: Olimpiku želim da se iščupa, ali tek poslije utakmice s nama

Ivanković će voditi tim i sutra na Otoci

Mario Ivanković: Olimpiku želim da se iščupa, ali tek poslije utakmice s nama

HŠK Zrinjski sutra čeka nova utakmica, ovaj put utakmica 12. kola m:tel Premijer lige protiv Olimpika na Otoci. 

Na press konferenciji uoči meča sa Sarajlijama govorio je privremeni trener prvog tima Mario Ivanković.

Mladen Žižović i ostatak njegovog stručnog stožera pozitivni su na koronavirus no svi se polako oporavljaju. Uoči susreta na Otoci Ivanković je rekao slijedeće:

“Olimpik je zadnji na ljestvici, što nije realan odraz njihove kvalitete, jer to je momčad koja posjeduje kvalitetu i koja se pojačala posljednjih par tjedana"- kazao je Ivanković i dodao:

"Treba im vremena da se uigraju pa otud lošiji rezultati. Ipak, realno, kvalitetniji smo od Olimpika i ne sumnjam da ćemo biti pravi. Zanimaju nas samo tri boda s kojima želimo dalje prema vrhu” -  kazao je Mario Ivanković pred ovu utakmicu.

Ivanković kaže da je u stalnoj komunikaciji sa Žižovićem i ostalim trenerima koji su u samoizolaciji zbog korone:

“Sa Žižom se čujem non stop, kao i ostalim trenerima. Svaki dan im ide sve bolje i nadam se da će što prije zdravlje biti dobro i da će izaći iz izolacije. Napravili smo šemu, sustav za praćenje, dosad je dobro funkcionirao pa se nadam da će i dalje tako” -  dodao je Ivanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao trener mlađih kategorija Ivanković ima vrhunsku suradnju s Olimpikom, budući da je često u Sarajevu u Centru za edukaciju. Na tome im se zahvalio, ali im u subotu neće puno pomoći.

“Želim im da izađu iz njihove teške situacije, ali tek nakon ove utakmice. Čeka nas protivnik koji se mora vaditi, vjerojatno i težak teren, ali uvjeren sam da ćemo pokazati kvalitetu. Digli smo formu, realizacija se popravila i polako se priključujemo samom vrhu”, zaključio je Ivanković. Momčad će za subotu morati slagati bez Slobodana Jakovljevića koji ima tri žuta kartona. Utakmica na Otoci počinje u 14 i 30 u subotu, ali TV prenosa neće biti.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi