Mario Ivanković: Više ne smijemo sebi dozvoliti opuštanje
Pomoćni trener Plemića mišljenja je da je njegova momčad potrošila prava na slab dan

Pomoćni trener Plemića za SportSport.ba

Mario Ivanković: Više ne smijemo sebi dozvoliti opuštanje

Sutrašnji sraz u 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će HŠK Zrinjski pod Bijelim Brijegom dočekati FK Sloboda domaći tim neće dočekati u baš najboljem ozračju. 

Poraz protiv NK Široki bio je velika pljuska za Plemiće koji su imali prigodu prići na samo bod zaostatka za vodećim sarajevskim timovima. No, plakanja za prolivenim mlijekom nema, već sutra u Mostar dolazi Sloboda koju je Zrinjski nedavno u okviru 9. kola Premijer lige uvjerljivo savladao na Tušnju rezultatom 3:0.

Mario Maka Ivanković, igračka legenda kluba, te sadašnji pomoćnik u Vukasovom stožeru slijedećeg je mišljenja pred sutrašnji sraz:

"Čim sam vidio da igramo kući sa Slobodom bio sam zadovoljan" - govori Ivanković za SportSport.ba i dodaje:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Međutim, ova nedjeljna utakmica protiv Širokog nas je malo vratila u realnost. Mislim da smo ispucali sve alibije i sva prava na loš dan. Čim se u utakmicu uđe malo laganije, većina protivnika će to kazniti. Što se tiče tima, pojavili su se novi problemi, Govedarica je zadobio ozljedu lože, Rugašević je nakon dugog izbivanja odigrao dvije utakmice u malo vremena i osjeti zatezanje. Tu su i raniji problemi s Pezerom, Bencunom i Stojkićem. Promjena u odnosu na Široki svakako će biti. Ponavljam da jesmo favoriti, ali nikakvog opuštanja ne smije i neće biti" - rekao je Mario Ivanković za SportSport.ba

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi