Mario Mandžukić ponovo na meti Bešiktaša

Već duže od pola godine bez kluba

Mario Mandžukić ponovo na meti Bešiktaša

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić već je više od pola godine bez kluba.

Mandžukić je ljetos napustio katarski Al-Duhail u kojem je proveo tek pola godine. Iskusni napadač je u Katar otišao iz Juventusa, ali to nije bio baš pravi potez za njega.

Hrvatski napadač se već mjesecima povezuje s mnogim klubovima, ali kako vrijeme prolazi on je i dalje bez angažmana.

Međutim, turski mediji pišu da bi Mandžukić mogao karijeru nastaviti u dresu Bešiktaša koji je obnovio interes za ovog 34-godišnjeg napadača.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Mandžukić je ljetos tražio platu od tri miliona eura plus bonus zbog potpisa ugovora, ali je Bešikaš to odbio. No, sada je Hrvat spreman i za duplo manju platu što bi moglo odgovarati turskom klubu.

Pored Bešiktaša Mandžukić se još povezuje s Marseilleom, ali je čini se izglednije da će svoju karijeru nastaviti u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi