Mandžukić u Zagrebu kupio stan, a sada svi pričaju o senzacionalnom povratku

Ponovo u dresu Dinama?

Mandžukić u Zagrebu kupio stan, a sada svi pričaju o senzacionalnom povratku

E. Čaušević

Hrvatski napadač Mario Mandžukić na kraju ovog mjeseca bit će slobodan igrač jer mu ističe ugovor s Milanom.

Mandžukić je u Milan stigao početkom ove godine kao slobodan igrač, ali se na San Siru nije baš nametnuo i ostavio neki dobar utisak.

Iskusni napadač je prije dolaska u Milan skoro godinu dana bio bez kluba i bilo je teško očekivati da se može tako brzo vratiti u formu.

On je u drugom dijelu sezone odigrao svega 11 utakmica za Rossonere i nije uspio da se upiše u listu strijelaca.

Čelnici Milana odlučili su da neće produžiti njegov ugovor i Mandžukić će na kraju ovog mjeseca i zvanično biti slobodan igrač.

U hrvatskim medijima jutros su se pojavile iznenađujuće informacije da bi se ovaj 35-godišnji napadač mogao vratiti u Dinamo ovog ljeta.

Oglasi

Ono što je rasplamsalo špekulacije jeste informacija da je Mandžukić kupio stan u centru Zagreba, a mnogi su to shvatili kao najavu njegovog povratka u Hrvatsku.

Njegov agent nije htio da komentariše ove špekulacije, a također i u Dinamu nisu željeli pričati na ovu temu.

Mediji u Hrvatskoj pišu da je teško očekivati da se Mandžukić vrati u Dinamo jer ovaj klub ima na raspolaganju trojicu napadača, a završen je i dolazak Duje Čopa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Međutim, ukoliko Bruno Petković napusti Maksimir nakon Eura onda nije nemoguće da Dinamo zaista pokuša vratiti Mandžukića. Iskusni napadač ne želi da završi svoju karijeru, a gdje će igrati naredne sezone ostaje nam da vidimo.

Mandžukić je u dresu Dinama igrao dvije sezone s dosta uspjeha, a klub je napustio na ljeto 2012. godine kada je za 13 miliona eura prešao u Wolfsburg.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Eno kupio je i Džeko zgradu u Sarajevu, znači li to povratak u Želju??
9 1
Realist
Mislim da nema smisla ovo sve jer su tu Gavra i Duje Čop, a prica se i o transferu malog Šimića
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi