Mario Mandžukić dogovorio veliki transfer
(Foto: EPA)

Seli na Old Trafford

Mario Mandžukić dogovorio veliki transfer

M. Šljivak

Hrvatski napadač Mario Mandžukić (33) dogovorio je veliki transfer.

Iskusni 33-godišnji fudbaler napustit će redove torinskog Juventusa u januaru i prema navodima Tuttosporta, potpisat će ugovor sa Manchester Unitedom.

Izvori italijanskog lista navode da su predstavnici hrvatskog fudbalera postigli dogovor sa Unitedom i da će Mandžukić od januara obući dres velikana sa Old Trafforda.

Mandžukić je od 2015. godine član Stare dame. Bio je neizostavan član ekipe do dolaska Maurizija Sarrija ovog ljeta, pa je tako ostao bez mjesta u timu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukupno je za Bianconere odigrao 162 utakmice i postigao je 44 gola, a United će mu biti još jedan veliki tim u nizu.

Prethodno je igrao za Bayern, Atletico, Wolfsburg i Dinamo Zagreb i gdje god da je igrao, ostavljao je zaista sjajan utisak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi