Sa Mandžukićem nije nimalo zanimljivo u svlačionici Milana
Foto - EPA

Ibrahimović otkrio detalje

Sa Mandžukićem nije nimalo zanimljivo u svlačionici Milana

M. Šljivak

Mario Mandžukić debitovao je danas za ekipu Milana.

Međutim, debi iskusnog hrvatskog napadača nije prošao dobro jer su Rossoneri doživjeli težak poraz od Atalante na San Siru (0:3).

Zlatan Ibrahimović je otkrio da Mandžukić nije želio previše govoriti pred ovu utakmicu i da je bio posvećen utakmici.

"Šta smo rekli Mandžukiću? Vidite da nije neko ko voli previše pričati. Poželjeli smo mu dobrodošlicu na italijanskom, na južnoslavenskim jezicima. Pioli ga je pitao želi li reći nešto i on je rekao ne. Vrlo je ozbiljan i fokusiran. Želi imati svoj mir", rekao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić je upravo zbog ozbiljnosti i napornog rada napravio odličnu karijeru i nema dileme da će pomoći i Milanu od početka sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Milan ce na kraju biti na diobi od 4 do 6 mjesta , Juve 1. Inter 2. Napoli 3 . Atalanta 4 ?.
2 10
Realist
Mandžo legendo
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi