Mario Mandžukić želi u Premier ligu

Na meti dva kluba

Mario Mandžukić želi u Premier ligu

Edmir Škorić

Hrvatski napadač bi trebao da napusti Juventus, jedino je pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Tuttosport je danas objavio kako je napadač Juventusa odbio osam miliona eura po sezoni koliko mu je nuđeno od strane katarskog kluba, pa u januaru želi da kao slobodan igrač pređe u neki klub iz engleske Premier lige.

Manchester United se ranije povezivao sa Mandžukićem, no nije bilo dovoljno vremena da se United i Juve dogovore oko transfera, pa je izvjesno da će dogovoriti posao u januaru.

Mandžukić je ove sezone otpisan u Torinu od strane trenera Maurizija Sarrija, pa je odmah odlučio da napusti klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Manchester Uniteda, za potpis Mandžukića borit će se i West Ham. U West Hamu bi se Mandžukić lakše izborio za minutažu nego u Mancheter Unitedu, a na Ostrvu nagađaju kako bi Juventus bio spreman da ga pusti za 10 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi