Mario Pandža: Razgovarali smo no još je prerano donositi konkretne zaključke

Glasnogovornik HŠK Zrinjski za SportSport.ba

Mario Pandža: Razgovarali smo no još je prerano donositi konkretne zaključke

Danas je održana video konferencija na kojoj su učestvovali predstavnici NFSBiH i premijerligaških klubova.

Tema konferencije bili su eventualni datumi nastavka prvenstva, te različite opcije i scenariji za mogući nastavak sezone. Ispred HŠK Zrinjski u konferenciji je učestvovao i glasnogovornik kluba Mario Pandža koji je za SportSport.ba kratko prokomentirao zaključke s konferencije.

"Važno je da je Savez nakon duljeg vremena okupio sve klubove kako bismo razgovarali o aktualnoj situaciji, kao i onome što nas čeka kada se za to steknu uvjeti" kazao je Pandža i dodao:

"Drago mi je što praktički svi klubovi imaju istu želju, a to je da se prvenstvo nastavi i završi. Naravno da smo razgovarali o datumima, ali neke konkretne zaključke jednostavno je preuranjeno donositi, jer danas nitko ne zna hoće li se uvjeti za nastavak natjecanja steći 17. svibnja, 24. ili još kasnije. Sigurno da će u narednom razdoblju biti još ovakvih i sličnih sastanaka, a vjerujemo da ćemo na svakom sljedećem imati više informacija i biti bliže odluci koju svi s nestrpljenjem iščekujemo" - kazao je glasnogovornik HŠK Zrinjski Mario Pandža za SportSport.ba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Proglasite Sarajevo za prvaka i završite trakavicu za ovu sezonu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti