Djeca na utakmici Atalante pjevala: "Dok svira radio..."

U čast Marija Pašalića

Djeca na utakmici Atalante pjevala: "Dok svira radio..."

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić ugostio je u iItaliji starije i mlađe pionire GOŠK-a iz Kaštel Gomilice.

Pašalić je prve nogometne korake napravio upravo u GOŠK-u, a dječaci koji su bili u njegovoj posjeti imali su priliku da između ostalog gledaju jučer meč Atalanta - Spezia.

Domaćin je slavio s 5:2 uz dva gola Pašalića, koji je imao veliku podršku s tribina stadiona u Bergamu.

"Dok svira radio, Pašalić Mario...", čulo se s tribina, a reprezentativac Hrvatske je kasnije došao i pozdravio mlade igrače iz Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dalmatinski portal piše da su uz djecu u Bergamu bili trener pionira Toni Pezo, mlađih pionira Damir Roso, mentor Ante Rajčić, pomoćni trener Mile Mujan, fizioterapeut Ante Divković, vozači Zdravko i Mateo Tomić te Toni Štambuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi