Gasperini respektuje United
FOTO - EPA

Atalanta "lovi" gtri boda

Gasperini respektuje United

A. Beganović

Veoma bitan meč večeras će u Bergamu u 4. kolu Lige prvaka odigrati domaća Atalanta i Manchester United.

Prije dvije sedmice Crveni vragovi su slavili na Old Traffordu rezultatom 3:2, pa domaći žele večeras da se revanširaju. Svjesni su u talijskom klubu da im na noge dolazi sjajna ekipa, a biranim riječima o Unitedu govorio je i trener Atalante Gian Piero Gasperini.

On je istakao da United ima širok igrački kadar te da ekipa ima moć da promijeni stanje na terenu u svakom trenutku.

"Radi se o fenomenalnoj ekipi, bez obzira što trenutno imaju uspona i padova. Imaju širok igrački kadar, a ekipa može igrati na više načina. Njihova najveća vrijednost je što u svakom trenutku mogu preokrenuti tok borbe u svoju korist", istakao je trener Atalante.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gasperini se osvrnuo i na Conteovo preuzimanje Tottenhama.

"Znam da se želio vratiti u Prmeiership i sretan sam zbog njega. Nedavno smo razgovorali i mislim da će uspjeti u Tottenhamu", zaključio je Gasperini.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti