Pašalić pred Real Madrid: Nadam se da će nam ovaj put dati da igramo s 11 igrača

Revanš meč osmine finala Lige prvaka

Pašalić pred Real Madrid: Nadam se da će nam ovaj put dati da igramo s 11 igrača

Endin Čaušević

Real Madrid i Atalanta naredne sedmice igraju revanš utakmicu osmine finala.

Kraljevski klub je u prvom meču u Bergamu slavio sa minimalnih 1:0, a meč je obilježio crveni karton kojeg je u 17. minuti, čini se prestrogo, dobio Remo Freuler.

U Atalanti vjeruju da mogu napraviti dobar rezultat na revanšu u Madridu, te se nadaju da ovaj put sudije neće griješiti na njihovu štetu.

"Želimo dati sve od sebe da preokrenemo jer rezultat nije toliko loš da se ne može stići. Nadamo se samo da će nam ovaj put dati da igramo s 11 igrača. Kada smo svi na terenu onda smo itekako opasni", rekao je Mario Pašalić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica između Real Madrida i Atalante igra se u utorak od 21 sat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skopidoo
Nece vam pomoc ni da vas je 15
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi