Mario Vrančić u ulozi manekena: Dres Norwicha oduševio navijače

Spremni su za novu sezonu

Mario Vrančić u ulozi manekena: Dres Norwicha oduševio navijače

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Mario Vrančić naredne sezone će igrati Premiership u dresu Norwicha.

Norwich City je uspio izboriti povratak u Premiership nakon što su u sezoni iza nas osvojili prvo mjesto u Championshipu. Odličnu sezonu iza sebe ima i bh. fudbaler Mario Vrančić koji će se u novoj sezoni okušati u jednoj od najjačih liga svijeta.

Premiership starta već narednog vikenda, a ekipe su spremne za nove izazove. Norwich je predstavio i treću garnituru dresova, a u ulozi manekena bio je i Vrančić.

Navijači Norwicha oduševljeni su izgledom dresa, odnosno tamnijom bojom jer su obično navikli gledati svoj tim u žutim ili zelenim dresovima. Mora se priznati da ovaj dres jako dobro stoji bh. reprezentativcu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

Third kit for the Premier League season 🔥 #ncfc #otbc #canaries #norwich

A post shared by Mario Vrancic (@vrancy8) on

Top Komentari

gumenakita
Nas maneken jos da ga Robi cesce pusti da igra,momak je bomba.Super.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi