Ostaje u Norwichu: Mario Vrančić produžio ugovor s engleskim klubom

Potvrdio za SportSport.ba

Ostaje u Norwichu: Mario Vrančić produžio ugovor s engleskim klubom · Zvanično

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Mario Vrančić odlučio je ostati u Norwichu nakon odlične sezone u Championshipu.

Norwich je uspio izboriti direktan plasman u Premiership, a Vrančić je bio jedan od najboljih igrača u protekloj sezoni. Bh. veznjak je imao nekoliko ponuda ovog ljeta, ali je odlučio ostati u engleskom klubu.

Vrančić je danas potpisao novi ugovor s Norwichom do ljeta 2021. godine, a to je ovaj 30-godišnjak potvrdio za SportSport.ba.

Podsjećamo, Vrančić je u Norwich stigao u januaru 2017. godine iz njemačkog Dramstadta. U protekloj sezoni bh. veznjak odigrao je 36 utakmica i postigao je deset golova i dodao sedam asistencija.

Top Komentari

*p!p!t@*
Bolji Sarić
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi