Mostarcu 500 KM od države BiH za spot o Manchester Unitedu

Odluka Vlade HNK

Mostarcu 500 KM od države BiH za spot o Manchester Unitedu

A. Čaušević

U BiH nije nikakva novost da se javnim novcem finansiraju pomalo bizarni projeketi.

Jedan takav primjer stiže nam iz Hercegovine, tačnije iz Mostara gdje je Vlada HNK finansirala snimanje spota za pjesmu o Manchester Unitedu.

Naime, Vlada HNK je sa 500 KM podržala projekat Marija Zovke, mostarskog muzičara koji je inače veliki fan Manchester Uniteda.

Inače, Zovko je autor pjesme "Ode to Manchester United" koja se vodi kao jedna od himni slavnog engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mostarac je prije nekoliko sedmica najavio da radi na novom projetku vezanim za Crvene đavole, a sada je dobio podršku i Vlade HNK koja očito smatra da je značajnije podržati promociju slavnog engleskog kluba nego rad nekih lokalnih sportskih kolektiva koji se zbog nedostatka sredstava suočavaju sa mogućnošći gašenja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hake
Novinarčiću kako stojiš sa engleskim? Ode to Manchester Uniteda jel? Hqhahhaha
2 3
Baboisback
Koji idiotizam
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi