17

Komentari (17)

E.Car
Trebali i mogli su dva dijametralno suprotna termina. Malo je falilo da ispadnes paša, ti bi trebao da pokažeš poštovanje prema vicinim pulenima, dobri su bili!!!!
kovacic
U prvoj utakmici je moglo pasti 5-6 golova, ali u drugom vala nije jer je Cluj čuvao rezultat većim dijelom regularnog dijela meča, tek su dodali gas poslije 80te minute i pogotovo u produžecima. Pobjeda Borca u regularnom dijelu bi bila zaslužena, ali kad gledamo 120 Cluj je ipak bio dominantan.
Nije.bitno
Trebalo, pa sto nije. Hahah
Jasko cologne
Pisanje po sirotinji
vuckobih
E sad sta bi bilo da su se neke stvari drukcije poslozile, cinjenica je da ste se doveli u tesku situaciju i da ste imali srece ali i dosta znanja da postignete taj pogodak. Isto tako moze se reci da niste imali srece da pitanje prolaska rijesite ranije.
opasni_medo
Da su babi muda bila bi djed. Ja sam trebao biti sjajno lijevo krilo, bez sumnje sam bio reprezentativni kapacitet, ali ne dade mi se, na probi u Slobodi promašio sam 16 čistih zicera. Evo me sada komentarišem na sportsport.ba.
kn0x
Bila bi baba s mudima
opasni_medo
I to je legitimna opcija.
Noone
Kao da nikad nije gledao utakmicu Chelsea - Bayern... Liverpool-Milan....ManUtd-Bayern.... Ja glupog trenera, rezultat pobjeđuje, ko je on da ne poštuje protivnika, malo sreće da je bilo mogli su već danas na odmor svi
Bazarich
Tako je Isto tako si ti mogo otkaz dobit da si ispo levatu jedan Ko da te postuje niko za tebe cuo nije Svasta s budalom
IMPERATOR
Ne treba *****i-ma poštovanje kad ih amateri iz Banja Luke umal' ne sahraniše. Poštovanje se ne traži nego zavrijeđuje. Da nije ukinuto pravilo gola u gostima banjalučki đikani bi vas osramotili za sva vremena. Mrš!
Husrefbeg22
U pravu je covjek 100%
Rigel
Joj novinara i govana, e čuj ''Cluj je uz dosta sreće uspio da postigne pogodak...''. Ljudi ih pojeli za doručak i realno je trebalo biti bar 5 golova razlike u dvomeču.
Ende
Baš tako i jeste bilo. Ne sjecam se da sam odavno gledao dvije utakmice u kojima je neko toliko nadigrao protivnika kao Cluj Borca.. ali to je fudbal.
Ajax11
Realno covjek rekao-
Harcos
Rekao je znam šta znači kad proključa srpska krv i da poštuje Srbe kao narod. Bosnu nije spominjao. Ne znam zašto.
19211921
Sve to stoji ali sta je briga Bosne o tome sta neki rumunski trener govori
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.