Marko Arnautović se vratio treninzima, igrat će za vikend?

Primijetili ga na snimku

Marko Arnautović se vratio treninzima, igrat će za vikend?

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović je zbog povrede tetive propustio posljednje tri utakmice West Hama u Premier ligi.

Arnautović se povrijedio 20. januara u duelu sa Bournemouthom, a tada mu se predviđala dvomjesečna pauza.

Ipak, čini se da oporavak Austrijanca srpskih korijena ide mnogo brže od očekivanog s obzirom da se jučer pojavio na treningu prvog tima za meč sa Watfordom.

Navijači West Hama gledali su snimak sa prvog treninga Patricea Evre u londonskom klubu, a za oko im je zapao detalj sa 23. sekunde na kojem se jasno vidi kako Arnautović normalno trenira sa ostatkom tima.

Postoji realna šansa da ovaj 28-godišnji ofanzivac nastupi na utakmici protiv Watforda, koja se igra u subotu s početkom u 16 sati.

Prije nego što se povrijedio, Arnautović je bio u sjajnoj formi i postigao je šest pogodaka na posljednjih deset ligaških utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi