Arnautović jedva dočekao da ispadne sa EURA kako bi se posvetio zanimljivom biznisu
Foto: EPA

Nekadašnji član West Hama pokreće zanimljiv plan

Arnautović jedva dočekao da ispadne sa EURA kako bi se posvetio zanimljivom biznisu

S. Grebović

Austrija je sinoć i više nego namučila Italiju u osmini finala EURA, ali do čuda ipak nije mogla.

Nakon regularnih 90 minuta na Wembleyu mreže su mirovale, pa je utakmica otišla u produžetke.

Već u prvim minutama nastavka Chiesa je doveo Azzurre u vodstvo, da bi prednost samo deset minuta kasnije uduplao Pessina.

Austrijanci su se probudili, ali kasno jer je šest minuta prije kraja drugog produžetka pogodio Kalajdžić. Tim Franca Fode nije uspio da se spasi poraza tako da su Talijani prošli u četvrtinu finala Evropskog prvenstva.

Prva zvijezda reprezentacije Austrije, Marko Arnautović je mrežu zatresao sredinom drugog poluvremena, ali je njegov gol poništen nakon asistencije VAR-a.

Igrač kineskog Shangai Porta se našao u centru skandala na ovom EURU kada je u prvom kolu u meču protiv Sjeverne Makedonije poslije gola za pobjedu psovao Alioskom zbog čega ga je UEFA kaznila sa utakmicom suspenzije.

On će tako skupa sa svojim saigračima iz reprezentacije na prijevremeni odmor koji će provesti na poseban način. Već duže vremena najavljuje pokretanje proizvodnje posebnog alhokolnog pića kojeg čine votka i džin, a sa tim bi trebao krenuti ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Bivši fudbaler West Hama je s jednom bečkom destilerijom razvio "pića izuzetne kvalitete”, kako navodi na svojim web stranicama.

Džin, koji na sniženju možete nabaviti za koja 34 eura po boci, od tradicionalnog britanskog se razlikuje po tome što sadrži marelice iz Austrije i šljive iz Srbije, a rezultat je neodoljiva voćna aroma.

Top Komentari

amex
Poslije onog psovanja postao mi je odvratan.. tome nema mjesta na fudbalskim terenima
12 1
Hele
Govedo
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi