Talentovani bh. napadač potpisao za Parmu

Iz Širokog Brijega u Italiju

Talentovani bh. napadač potpisao za Parmu

E. Škorić

Član omladinskih selekcija Širokog Brijega, Marko Brekalo, novi je član italijanskog kluba Parma.

Bosanskohercegovački talentovani napadač igra za kadete Širokog Brijega i očit ose radi o velikom potencijalu, čega su svjesni u kultnom klubu koji nastupa u Seriji B.

U omladinskom prvenstvu Bosne i Hercegovine postigao je 17 golova na 17 nastupa u ovoj sezoni, što je očito i više nego dobra referenca za njegovo angažovanje.

Informaciju o Parminom potezu i dovođenju talentovanog Brekala objavili su mnogi portali u Italiji, iako nedostaje zvanična potvrda kluba.

Brekalo je član kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a za nadati se da će ostvariti veliku karijeru i da je Parma samo početak tog puta, odnosno odskočna daska.

Nisu poznati detalji transfera niti uslovi po kojima je mladi igrač otišao u Parmu, te je li i koliko na osnovu toga profitirao Široki Brijeg.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Nepromisljen tekst. Odskocna daska? Parma vrijedi vise nego citava nasa liga. Ako ikada zaigra za prvi tim to je veliki uspjeh. A do tada Parma ce igrati u Serije A. Parma ima vise telenata a jedan je vec sa 18 gd odigrao par utakmica (Dario Sits 18 gd). A tu su i Tutino, Inglese i Benedyczak. A sada je se prikljucio i mladi Kowalski (17 gd) pored vec spomenutog Sitsa. A da dodam da Parma ima vise reprezentativaca u svom timu.
3 0
Zulfikar
Odma ga zvati u repku da ga nebi poslje izgubili.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi