Široki Brijeg novo pojačanje doveo iz 3. HNL

Stigao mladi napadač sa sjajnom statistikom

Široki Brijeg novo pojačanje doveo iz 3. HNL

E. Oštraković

Nakon što su prije nekoliko dana raskinuli ugovore sa tri nogometaša uprava Širokog Brijega odlučila je da je sada vrijeme za dolazak novog pojačanja.

Tako Široki Brijeg ima novog napadača, a to je Frano Medić, dvadesetogodišnji Zagrepčanin koji je sa timom sa Pecare potpisao ugovor na tri i pol godine.

Medić je dijete Zagreba, a zvanični debi za seniorksi tim ove ekipe upisao je sa samo šesnaest godina, što dovoljni pokazuje da je jako talentovan nogometaš.

Da je sve zvanično potvrdili su i na Facebook stranici Širokog Brijega.

"Frano Medić novi napadač Širokog Brijega

Oglasi

Frano Medić je novi napadač NK Široki Brijeg. Dvadesetogodišnji Zagrepčanin s Plavo-bijelima s Pecare dogovorio je troipolgodišnju suradnju.

Novi napadač širokobriješke momčadi dijete je NK ZAGREB. Kao šesnaestogodišnjak upisao je službeni debi za seniorsku momčad popularnih Pjesnika.

"Zahvalan sam i sretan zbog potpisa ugovora s NK Široki Brijeg. Mislim kako je ovo odlična sredina za moj razvoj. Momčad je odlična, momci marljivo rade i veselim se što ću biti dio ove momčadi. Nadam se kako ćemo biti što uspješniji u nastavku sezone", kazao je novi napadač Širokog Brijega.

Frano Medić na Pecaru stiže nakon sjajne polusezone u NK Maksimir. U redovima momčadi koja se natječe u 3. HNL - Središte postigao je 12 pogodaka i dodao tri asistencije u 15 nastupa", stoji u objavi Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Pecaru Medić stiže nakon sjajne polusezone koju je imao u NK Maksimir koji se takmiči u 3. HNL.

On je odigrao petanest utakmica za ovu ekipu, te je uspio postići dvanaest golova i upisati tri asistencije za svoj sada već bivši tim.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zgembo.popuslic
3. HNL malo jaca od prosjecnog termina
2 4
SamoSiroki
Dobar malac, rođeni strelac
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti