Marko Čagalj na probi u Zrinjskom

Dojučerašnji golman Solina

Marko Čagalj na probi u Zrinjskom · Saznajemo

Aktuelni prvak BiH ekipa Zrinjskog već se lagano priprema za narednu sezonu i izazove u Evropi.

Čelnici mostarskog kluba moraju razmišljati o novim pojačanjima, a to se posebno odnosi na golmansku poziciju. Naime, Kenan Pirić na kraju sezone napušta Plemiće i ide u Maribor što znači da će Zrinjski u potrazi za novim golmanom biti već nakon meča s Krupom.

Kako saznaje SportSport.ba Marko Čagalj, dojučerašnji vratar NK Solin, trenutno se nalazi na probi u redovima prvaka BiH mostarskog Zrinjskog. Stasiti Pločanin će nakon uspješnih epizoda u matičnom Jadranu iz Ploča, te NK Solinu pokušati izboriti ugovor sa Zrinjskim.

U uskoj vezi sa Zrinjskim spominje se i golman Olimpica Benjamin Čalaković, a izvori bliski klubu navode da je golman tima sa Otoke praktički već sve dogovorio sa Zrinjskim.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi