Igman doveo zamjenu za Elvira Durakovića
Foto: FK Igman Konjic - Facebook

Čubrilo potpisao

Igman doveo zamjenu za Elvira Durakovića · Zvanično

Eldar Ganibegović

FK Igman Konjic ostao je bez ponajboljeg igrača, Elvira Durakovića, koji je potpisao za FK Sarajevo, a sada je u Konjic stigla zamjena za njega.

Iako se borio za ostanak do posljednjeg kola, Igman iz Konjica bio je dosta dobar prethodne sezone, a o njihovim igrama najbolje govori i to da su u svojim redovima imali dva ponajbolja igrača lige.

Mirsad Ramić bio je drugi strijelac na kraju sezone, dok je lijevi bek Elvir Duraković zaradio mjesto na rezervnom spisku fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

On je na kraju otišao put Koševa i potpisao za FK Sarajevo, a Igman je danas predstavio igrača koji bi trebao biti njegova zamjena.

U pitanju je Marko Čubrilo koji je s Igmanom potpisao ugovor do lejta 2024. godine, odnosno do kraja iduće sezone, kako je potvrdio Igman.

Oglasi

Prethodne sezone ovaj 25-godišnjak nosio je dres Leotara. Ukupno je za taj klub nastupio 42 puta i podijelio osam asistencija.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02B7WzfYTBfKcFm8QJF9nwT1SKb1pmkXdcAvAbaMkmhbRQwtG43f19xz1GtQsK9R7Dl&id=100057231799046[/facebook]

Ranije u karijeri igrao je još za Mladost GAT, Dinamo Vranje, Dobanovce, Žarkovo, Domžale, Radnik iz Surdulice, Teleoptik i Partizan. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo kako će se snaći u Konjicu, no sigurno je da se od njega mnogo očekuje s obzirom na to da je minule sezone sa sedam asistencija bio jedan od najboljih asistenata lige. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi