Bruka Srbina u Španiji: Dvojica igrača u živom zidu, Dmitrovićeva parada i sramota karijere!

Nevjerovatno kakav gol je primio

Bruka Srbina u Španiji: Dvojica igrača u živom zidu, Dmitrovićeva parada i sramota karijere!

Endin Čaušević

Real Sociedad i Sevilla igraju trenutno utakmicu 14. kola španske La Lige, a u centru pažnje na samom početku našao se srbijanski golman Marko Dmitrović zbog očajne reakcije zbog čega njegov tim već gubi sa 1:0.

Utakmica Sociedada i Seville nije mogla početi na bolji način jer smo već u četvrtoj minuti vidjeli pogodak kada je "eksplodirala" Anoeta jer su domaći uspjeli da povedu sa 1:0.

Naime, Sociedad je došao do prekršaja na nekih 20-tak metara iskosa od gola Seville i svi su očekivali centaršut, no desio se spetakl.

Loptu je namjestio Ander Barrenetxea, a Dmitrović je odlučio da su mu dovoljna dvojica igrača u živom zidu što je bila velika greška.

Dok se čekao centaršut Barrenetxea je šutirao direktno u gol, a Srbin je očajno reagovao i loptu je umjesto u teren odbio u svoj gol.

[twitter]https://twitter.com/FootColic/status/1728796687026552954[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barrenetxea je slavio pogodak sa saigračima i navijačima Sociedada, a da stvari za Dmitrovića budu još gore La Liga je ovaj pogodak okarakterisala kao autogol srbijanskog reprezentativca.

Dmitrović muku muči ove sezone što se forme tiče i za njega ovo nije prvi kiks, te se čini da je njegovo mjesto u početnoj postavi još više ugroženo nakon još jedne očajne intervencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti