8

Komentari (8)

emial766
Zenicanin
Je li moguce koliko je to zastupljeno? To bi uzelo dio Hrvatske, Kosova, Bosne, Crne Gore. Ja fasista Boze sacuvaj
Husrefbeg22
Ja kretena i idiota u glavama. Cim se rode odmah im ispiraju mzak s kosovskim mitovima i drugim glupostima. Da je pravde demokratski svijet bi ih davno iskljucio iz svih medunarodnih takmicenja. Tamo im i nije mjesto.
pjanke.sa
U ovome se slazemo jedino izgleda pitaru
user1667575277
Ne slazem se s vama nikako sem u tome da BiH nedam pa.do zadnje kapi krvi. Uzgred tesko mi kad vidim nase zvijezde sportske,muzicke itd ono kao da budu cool pa ihova djeca nose neka imena Deni,Sana,Una,Mija,itd da ne zamaram. Pogledajte komsije i susjede Ponosno svojoj djeci daju neke Miloš-e,Dušan-Matej-e,Luke i ostala ****na imena moram da lanem pardon A glupi Bosanci se stide svog nasljedja Pa jesmol toliko glupi,nenormalni cega to da se stidim sto se zovem eto moder im imenom Adin,Damir,Senad,Nermin itd E stog se divim nasem Juki Bosnian beast ? Volim te Bosno I sretan dan državnosti
CeZenicaLik
I za ove bi mi kao komsije trebali navijati?!Nikad u zivotu!
pjanke.sa
Meni je Srbija i Hrvatska ko Francuska, Wels, nikakvih emocija da navijam za njih. Cak sta vise. Radi normalnih ljudi koji tamo zive imam postovanja, ali vala ovi fasisti sto zive u nasoj drzavi; zbog njih mi bude malo drago kad izgube.
PodvarakANeKupus
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.