Zbog izjave o Livajinoj budućnosti mnogi navijači Hajduka nisu oka sklopili

Sve je moguće

Zbog izjave o Livajinoj budućnosti mnogi navijači Hajduka nisu oka sklopili

S. Mlaćo

U velikom derbiju Hajduk u nedjelju nije uspio savladati Dinamo (0:0), te su Zagrebčani na Poljudu proslavili novu titulu prvaka.

Bila je veoma loša predstava. Dinamo je igrao na remi i spremio se za slavlje, a Hajduk nije imao znanja i hrabrosti za nešto više.

Tako će navijači Hajduka čekati novu sezonu kako bi pokušali ugroziti Dinamo, a sve ih je uzdrmala informacija o Marku Livaji. Prenijeli su je italijanski mediji kojima je Livajin menadžer Vicenzo Cavaliere kazao da je moguć povratak Livaje u Seriju A.

Odjeknula je to kao bomba, Livaja je najbolji igrač Hajduka i najveća zvijezda.

Cavaliere je diplomatski odgovorio Italijima na pitanje da li bi mogli opet gledati sjajnog napadača u Italiji.

"Moguće je“, rekao je Cavaliere.

Oglasi

Jasno je tako istakao da je sve moguće, pa i da Livaja opet krene put Italije, no nije rekao da se baš u ovom trenutku sprema transfer.

Znaju svi da Livaja imao još mnogo toga za pokazati, tek mu je 28 godina i da ima određenih interesovanja za njegove usluge.

Livaja je kao 17-godišnjak došao u Italiju, tačnije Inter, a u karijeri je jiš nosio ddres Cesene, Atalante i Emolija na Čizmi.

Poslije odlaska iz Italije nastupao je u Rusiji, Španiji i Grčkoj, da bi početkom 2021. godine vratio se u Split.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ugovor ima do 2027. godine, a prema transfermarktu vrijednost mu je osam miliona eura.

Za reprezentaciju Hrvatske upisao je 21 nastup uz četiri pogotka.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi