Novo pojačanje Hajduka: "Volio bih zabiti 30 golova do kraja sezone..."

Bombastična izjava

Novo pojačanje Hajduka: "Volio bih zabiti 30 golova do kraja sezone..."

S. Grebović

Hajduk je prije par dana potvrdio transfer Marka Livaje u svoje redove.

Riječ je o igraču sa bogatim iskustvom koji je između ostalih nosio i dres Intera za koji je stigao da postigne četiri gola.

Još je nosio dresove Atalante, Las Palmasa, Empolija, Cesene, Rubina, a na Poljud stiže iz grčkog AEK-a za kojeg je nastupao u posljenje tri godine.

Ističe kako se vrlo brzo dogovorio sa čelnicima Bilih.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Sve se na kraju riješilo u 15 minuta. Početkom prvog mjeseca sam se odlučio vratiti. Mislio sam da je šansa mala, ali na kraju je sve dobro ispalo. Potpisao sam na kraju za klub u koji sam želio doći. Bitno da ekipa igra dobro i da bilježimo dobre rezultate. Volio bih zabiti 30 golova. Posljednjih godina igram kao ‘desetka’ i to mi najbolje odgovara. Nisam još pričao s trenerom.”

Hajduk je trenutno na, za njih preskromnoj petoj poziciji HNL-a sa 26 bodova, a priliku za debi Livaja će imati u subotu kada Splićani u jadranskom derbiju budu gostovali Rijeci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi