Neviđena glupost: Livaja poludio i nakon meča udario Lazovića nogom u prsa
Brutalan napad hrvatskog fudbalera nakon utakmice u Atini

Čeka ga žestoka kazna

Neviđena glupost: Livaja poludio i nakon meča udario Lazovića nogom u prsa

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Marko Livaja napravio je nevjerovatnu glupost nakon meča play-offa Lige prvaka između AEK-a i Vidi Mola.

Nervozan meč u Atini u kojem je AEK proslavio plasman u Ligu prvaka donio je incidente na kraju meča, a najžešći je bio Livaja.

Nakon što je napadač mađarskog tima Danko Lazović za vrat povukao igrača domaćeg tima Niklasa Hulta, Livaja se odlučio obračunati sa srpskim fudbalerom.

Lazović ga je odgurnuo rukom po licu, nakon čega je Livaja potpuno izgubio glavu i zatim je protivnika žestoko udario nogom u prsa.

Za ovaj potez je dobio crveni karton i sigurno je da ga čeka žestoka kazna Evropske fudbalske federacije (UEFA).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovako je sve izgledalo: 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi