Marko Maksimović se vratio u Premijer ligu

Zvanično

Marko Maksimović se vratio u Premijer ligu · Zvanično

Samir Mlaćo
Marko Maksimović je novi šef struke FK Leotar Trebinje.

Sada je to i zvanično potvrđeno iz redova trebinjskog premijerligaša.

Maksimović će naslijediti Marka Vidojevića i očekuje ga mnogo posla.

Leotar je na posljednjem mjestu Premijer lige sa sedam bodova, a u nedjelju dočekuje tuzlansku Slobodu.

Biće to veliki izazov za Trebinjce koji će tražiti vrijedna tri boda.

Kada je Maksimović u pitanju, on je posljednji angažman imao na klupi FK Borac Banja Luka s kojim je stigao do titule prvaka.

Oglasi

Kasnije je za sebe govorio da očekuje da postane selektor mlade reprezentacije naše zemlje, no to se nije desilo.

"Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Marko Maksimović novi šef struke FK Leotar.

Maksimović je najmlađi trener u historiji Premijer lige sa osvojenom titulom. Ovo je njegov povratak na Police jer je u sezoni 2008/09 nastupao za naš klub, a bio je i član Borca, Zagreba, Istre i Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon detaljnog razmatranja nekoliko kandidata sa uspješnom trenerskom karijerom, Upravni odbot je odlučio povjerenje dati perspektivnom stručnjaku koji dobro poznaje našu ekipu, ali i cijelu Premijer ligu.

U stručnom štabu će biti i Oleg Ćurić, Damir Memišević, Anel Ramić, Srđan Kuljić i Darko Jegdić“, stoji u objavi FK Leotar.

Top Komentari

MSOZ101
Frajko uzme titulu, igra finale kupa i na posao čeka jače od godinu. Toliko o sposobnosti njega i njegove ekipe ali Boga mi i Gice Zeljkovića. Okrenut će se kolo sreće, kriminal će ponovo odvesti Borac u Prvu ligu RS-a, tamo gdje "velikan" i pripada.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi