Banjalučani protiv Cluja u kvalifikacijama za LP

Marko Maksimović: Ovo su najveći mečevi u historiji Borca

9

Komentari (9)

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Normalno kad nemas historiju kluba
saju701
Čuj najveća utakmica de ti sinko malo istrazi bolje najveće utakmice Borca,nadam se da se šališ.Možda ako računaš da Borac postoji od 1992 god. ali ti se pos…. na računanje ako tako razmišljaš.
Manager
Najveći mečevi u historiji Borca, jedino ako Borac postoji od kako ga je Miloradov sestrić okupirao ..
capslockenter
Ispali dabogda!!
2323
E moj treneru.. pricas price.zar ne vidis da su ti vvec spremili zamjenu u vidu Miljanovica.....
magistar
Srećno Velikan
Manager
koji je najveći meč u historiji Borca ?
magistar
Pa ako uzmemo u obzir ulog, da se igraju kv. za LŠ i da u narednom kolu ko prođe igra protiv Gibraltara i ima zagarantovano 3. pretkolo i jednu od grupa evropskih takmičenja onda je sigurno ovo jedna od značajnijih utakmica, ali teško je reći koji je najveći meč. Klub u 95 god. odigrao je brojne velike mečeve, nekada je liga Jugoslavije bila 7. po jačini u Evropi i davala osvajače evropskih takmičenja, tako i da je u tom društvu bilo mnogo važnih mečeva, kao i protiv Anderlehta u Evropi kada je to bila velika mašinarija i osvojila te godine KPK.
Labile
Jeste najveća za FK Knin, Borac je umro 1992. godine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.