Marko Marin doživio jedno od većih poniženja u karijeri

Više ga ne žele ni u Pireju

Marko Marin doživio jedno od većih poniženja u karijeri

Nekadašnji njemački reprezentativac Marko Marin je posljednjih godina, čini se, samo teret klubovima za koje nastupa.

Marin je u prošlosti promijenio veliki broj klubova, a od 2016. godine je član Olympiakosa s kojim je tada potpisao trogodišnji ugovor. Ipak, čini se da će njegova avantura u Pireju završiti prije nego se očekivalo.

Grčki mediji pišu da je trener Olympiakosa Pedro Martins odlučio poslati Marina u Pirej usred priprema koje grčki velikan obavlja u Holandiji. Olympiakosov trener ne računa na Marina i procijenio je da mu više nije potreban, pa ostaje da se vidi šta će sada biti s njim.

Prije nekoliko sedmica, Marin se povezivao sa dolaskom u Crvenu zvezdu, ali od toga nije bilo ništa. Čak se govorilo i o odlasku u Kinu, ali je i to propalo.

Potražite više informacija na temu Super League:

Marko Marin je u karijeri igrao za Frankfurt, Moenchengladbach, Werder, Chelsea, Sevillu, Fiorentinu, Anderlecht i Trabzonspor, dok je za reprezentaciju Njemačke upisao 16 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi