Prcić dobio ponudu, čeka se odgovor

Šta će odlučiti bh. fudbaler?

Prcić dobio ponudu, čeka se odgovor

Bh. fudbaleru Sanjinu Prciću se posljednjih dana poklanja dosta pažnje u grčkim medijima.

Povremeni reprezentativac BiH se nije dogovorio sa Rennesom oko produženja saradnje i napustit će ovaj klub potpuno besplatno, a već sada za njegovim uslugama ne nedostaje interesovanja.

Špekulisalo se kako Prcića u svojim redovima žele Valencia i AEK, no čini se kako je najviše 'zagrizao' Olympiakos, koji je ove sezone nakon sedam godina dominacije ostao bez titule u Grčkoj.

Grčki mediji prenose kako je Olympiakos ponudio Prciću ugovor, no nije poznato koliko je vremena dobio da razmisli o ponudi. Vjerovatno ne mnogo, pošto se na radaru Olympiakosa kada je u pitanju vezni red nalazi još nekoliko fudbalera.

Potražite više informacija na temu Super League:

U ovoj sezoni Prcić je odigrao 19 utakmica za Rennes, postigavši pritom jedan gol uz dvije asistencije, a prema ocjenama tamošnjih medija je bio jedan od najboljih fudbalera ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi