Marko Obradović našao novi klub

Nekada igrao za Radnik iz Bijeljine

Marko Obradović našao novi klub

Nekadašnji napadač Radnika iz Bijeljine Marko Obradović našao je novi klub.

Obradović (27) za kojeg se u prošlosti interesovalo i Sarajevo posljednjih godinu dana proveo je u Rusiji, tačnije u tamošnjem Eniseyu, ali kako u ovom klubu nije imao veliku minutažu saradnja je ove zime sporazumno raskinuta.

Ipak, za novim angažmanom ovaj sjajni napadač koji je rođen u Beogradu nije dugo tragao, budući da je jučer potpisao jednogodišnji ugovor sa Torpedom iz Bjelorusije.

Potvrdio je to i ovaj klub, koji će Obradoviću biti ujedno osmi u karijeri, nakon što je prethodno pored Eniseya igrao još za Radnik, Aktobe, Francs Borains, Eupen, Partizan (U19) i Zemun (U19).

Podsjetimo, Obradović je u našoj zemlji igrao od 2013. do 2017. godine i u tom razdoblju je za Radnik odigrao preko 100 utakmica i pritom postigao 48 pogodaka.

Top Komentari

milivoje
Kad nije mogo u jedan udbaski Torpedo,naso je drugi Torpedo. Kako god,ostadose TorPederi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi